Thema-avond ‘Huisvesting’ voor vleeskuikenhouders
Op woensdag 31 oktober is in Horst de Pluimveeweb thema-avond ‘Huisvesting’ met vleeskuikenhouder Jules van Heugten als gastspreker.

Familie Van Heugten bouwde binnen vijf jaar in eigen beheer vijf identieke stallen voor in totaal 200.000 vleeskuikens. Bij de opzet van hun bedrijf van hygiëne aandachtspunt nummer één. Tijdens de thema-avond vertelt Jules van Heugten waarom hij en zijn vader hun stallen in eigen beheer bouwden, de voor-en nadelen hiervan en over zijn succesvolle manier van hygiënisch werken.

Verder zijn deze avond ook aanwezig: Hans Peeters van de brandweer en John de Hoon namens Het Verbond van Verzekeraars over brandpreventie. Zij geven een interactieve presentatie over brandpreventie. Om 21.00 uur start de stellingencarrousel, het laatste officiële onderdeel van de avond. Aan de hand van een door Pluimveeweb geponeerde stelling op gebied van Diergezondheid gaat u in gesprek met uw collega pluimveehouders.  Remco van Dijk is namens Haitzled als thema-partner aan deze avond verbonden.

We hopen u op woensdag 31 oktober te zien. Deelname is gratis voor pluimveehouders, aanmelden is verplicht: https://www.pluimveeweb.nl/themas/thema-avond/paginas/inhoud-thema-avond/vleeskuikenhouders/

Recent Posts