Een goede start; fundament voor succesvol koppel

De Nederlandse pluimveesector wordt geroemd om zijn efficiëntie, innovatieve vermogen en managementkwaliteiten. Dat geldt voor bedrijven én individuele pluimveehouders. De drang naar vernieuwing is sterk en zit in de genen, maar er is ook een sterke druk uit de politiek en maatschappij om te moeten vernieuwen.

Tijdens de 6e editie van de Pluimveerelatiedag in 2018 staat het thema ‘Een goed start’ centraal. Een fitte, gezonde groep nieuwe dieren met een optimale uitgangspositie waarbij de omgeving geheel aansluit bij de behoefte van de dieren. Zodat u een snelle en probleemloze start kunt maken in uw stal met een kwalitatief hoog eindresultaat. Of uw nu werkt met leghennen, vleeskuikens of vermeerderingsdieren iedereen wil een goede start. Hoe beter de conditie van een nieuwe groep dieren en hoe beter de omgevingsfactoren zijn hoe hoger het te verwachten eindresultaat zal zijn. Hoe verzeker je jezelf van een goede uitgangssituatie om optimale resultaten te behalen? Tijdens de zesde Pluimveerelatiedag krijg je handvatten om te zorgen voor een goede start op jouw bedrijf.

http://www.boerderij.nl/Pluimveehouderij/Pluimvee-Relatiedag/?cmpid=ILC|Event|C3_contentmarketing|home|keuze-redactie|pluimveerelatiedag

Recent Posts